Bliv beriget i hverdagen ved at tager på galleri

m11

Tiden flyver afsted ikke mindst, når man har det sjovt. Dog er der noget paradoksalt i dette udtryk, da man vil give tiden, og de aktiviteter man udfører langt mere opmærksomhed, hvis man laver noget underholdende. Dage, hvor man laver noget spændende og anderledes, vil også have en større plads i ens bevidsthed. Mange filosofer har i tidens løb arbejdet med denne problematik, hvor mennesket fuldstændig drukner i hverdagen, og dens kedelige og ensformige aktiviteter. Nogle har foreslået, at den bedste måde at leve sit liv på er ved at tage ud og rejse. På den måde forsvinder tiden ikke ind i et kedeligt mønster af de samme kedelige indtryk. Det handler nemlig i sidste ende om, at man får nogle indtryk, der giver tiden en form for indhold. Det er også denne pointe, man kan få ud af H.C Andersens citat at rejse er at leve.

Dog er det sjældent, at man har ressourcerne til at rejse både tidsmæssigt og økonomisk. Dermed er man nødt til at finde andre metoder, hvor på man kan give livet en form indhold. Ved denne problemstilling, er der mange filosoffer, der har foreslået, at man søger efter kunst. På denne måde, vil man pludselig blive vækket og straks blive mere opmærksom på omverdenen. Der findes mange forskellige metoder til, hvordan man kan nærme sig kunsten. Der er selvfølgelig en masse at finde i bybilledet ikke mindst, hvis man er opmærksom nok. Dog kan man også besøge et af de mange museer, som man kan finde i det danske land. Man vil ofte opleve, at de fleste museer har en hverdag, hvor der er gratis indgang, og dette kan man let benytte sig af. Andre muligheder for gratis at kunne se på kunst er ved at tage på et galleri.

Bryd hverdagens mønster ved at tage på galleri

Der er ingen tvivl om, at de fleste vil udføre de aktiviteter, der bryder hverdagen, når det bliver weekend. Desværre støtter dette kun op om den kedelige og ensformige hverdag. Weekend bliver hurtigt en del af hverdagen også, da man let kan komme til at bruge weekenden på din ting, som man ikke nåede i hverdagen. Dog er det farligt at lave så klare mønstre for, hvad man gør hvilken dag. Derfor må man nogle gange presse sig selv til at bryde hverdagen, selvom man kan føles sig meget presset.

Det er muligt at finde et galleri i hver en by

De fleste vil også beklage sig over manglende mulighed for at se på kunst i den respektive by. Dog handler det i sidste ende om, at man opsøger det. De fleste er ikke klar over det, men der findes nærmest ingen byer, hvor der ikke er en eller anden lokal person, der har en udstilling. Det handler om, at man ikke bliver for kræsen i den kunst, som man skal se, men blot omfavner det at opleve noget nyt og spændende.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.