Det eneste der skal gøres, når du skal rydde et dødsbo

m11

Det kan virke som lidt af en uoverkommelig opgave, når du skal til at rydde et dødsbo. Det kræver hårdt fysisk arbejde i mange timer, og du skal også have de rette transportmuligheder, for at sortere møbler, nips og affald.

Du kan heldigvis få hjælp til at rydde et dødsbo, så du ikke skal stå med det hele på egen hånd. Du kan spare mange lange arbejdsdage og køreture. Bare giv et kald, og så får du den hjælp, du har brug for.

Med professionel hjælp får du mere tid, som giver dig masser af muligheder for at lave andre aktiviteter, mens du venter på dødsboet bliver ryddet. Derfor er det eneste, du skal gøre, når du rydder et dødsbo helt op til dig, nu hvor der er nogen, der gør det meste for dig.

Læs med og få nogle ideer til, hvad du så kan bruge din tid på.

 

Lav et ostebræt

Du kan jo starte med, at anrette et lækkert ostebræt fyldt med lokale specialiteter og sprøde kiks i alle afskygninger. Du kan nemlig bare læne dig tilbage i sofaen og se på, mens der er nogen, som hjælper dig med opgaven. Hvis ost ikke lige er dig, kan du selvfølgelig altid finde på noget andet lækkert. Kast en frugtsalat sammen eller køb en pakke pomfritter hos pizzamanden. Der er nemlig tid og overskud til at finde lige, hvad du har lyst til.

 

ostebræt

Dyrk yoga i de tomme rum

Når dødsboet er ryddet og ostetallerkenen spist, kan du jo tage din yogamåtte med ind i boligen. Der er masser af plads til yoga, når boet endelig står tomt for ting. Med et par flow øvelser kan du få lidt sved på panden og brænde alle kalorierne af, som du lige har fået fra det fedtholdige ostebræt. To fluer med et smæk.

 

Gå en tur

Selvom der er nogen, som varetager opgaven for dig, er det altid rart at få frisk luft, når du afvikler et dødsbo. Der er mange tanker og følelser, som skal fordøjes. En rask gåtur i naturen, kan give et frirum til at få bearbejdet det, du har brug for.

 

Gør klar til næste skridt

Når du nu har fået hjælp til at afvikle dødsboet, er der masser af overskud til at tage en beslutning om, hvad der skal ske med boligen. Du kan få en vurderingen af boligen, hvis du er interesseret i at sælge den. Du kan også tage imod en komplet løsning, hvor du videregiver alt det praktiske, som også indebærer salget, så du ikke behøver løfte en finger.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.