Flybilletter til New York

m11

Kunne du tænke dig flybillet til The City of New York – byen der aldrig sover. New York er USA folkerigeste by. Byen er både forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt interessant men også diplomatisk, da byen er hjemsted for FN. New York består af 5 bydele og har mange kendte områder og populære seværdigheder. Med flybilletter til New York kan du se Frihedsgudinden, der i sin hilste mange immigranter velkommen. På Wall Street kan du se området, som har været central og dominerende i den finansielle verden. Wall Street huser også New Yorks børs – hvis man er til den slags. New York er kendt for sine skyskrabere – Empire State Building og tidligere World Trade Center, som også har haft en central rolle i verdenshistorien.  New York er faktisk også byen, hvor forskellige intellektuelle og kulturelle retninger er opstået, for eksempel hiphop-kulturen og abstrakt ekspressionisme i malerkunst.

Du skal købe flybilletter til New York, hvis du er typen der skal shoppe amok i en af verdens store byer. New York er også fashion – du kan finde alt det du mangler. Alt fra frakker til tasker, til en god pris. Du skal tage en tur forbi New York fordi du interesserer dig for historie og gerne vil se hvor en gang World Trade Center stod. Du vil gerne selv se og observere atmosfæren. Du skal tage til New York, hvis du er tal nørd og har flair for børs handel. Wall Street i New York er nærmest hjertet i børs verden. Tænk lige på hvordan krakket i Wall Street i 1930èrne påvirkede selv os i Danmark – dette er tegn på hvilke stor betydning Wall Street har.

Frihedsgudinden – et brand for byen

Du skal købe flybilletter til New York, fordi du gerne vil se den berømte statue, Frihedsgudinden. Frihedsgudinden er en statur, placeret ved New York havn. Frihedsgudinden byder alle byens gæster velkommen.  Faktisk er Frihedsgudinde, statue, en gave fra Frankrig. Det var den franske billedhugger, Frederic Auguste Bartholde, der havde hugget Frihedsgudinden. For amerikanerne symboliserer Frihedsgudinden frihed, ligeret og demokrati. Statuen har hidtil haft en bemærkelsesværdig i amerikansk kultur. statuen har nemlig været symbol på venskab – på tværs af folkeslagene. Husk også at statuen er en gave fra franskmændene til amerikanerne, så her er der også noget venskab. Du har sikkert set Frihedsgudinden på nettet, statuen forestiller en kvinde i noget løst tøj og en krone på hovedet. Kronen har 5 takker, som faktisk symboliserer de 5 verdenshave og alle kontinenterne. I venstre hånd har statuen lovbogen, som er dateret til den 4. Juli 1776 – de som har fulgt med i historietimerne ved at det er USA’s uafhængighedsdag. På højre hånd har Frihedsgudinden en fakkel, frihedens flammer brænder. I dag er Frihedsgudinden faktisk blevet symbol på alt det amerikanske. Du ser den i film, magasiner og reklamer. Du kan finde Frihedsgudinden i alle souvenirbutikkerne.

Du bør købe nogle flybilletter til New York på Rejsepriser.dk og nyde byen med venner, familie eller bare kæresten. En hygge uge væk fra hverdagens hurlumhej.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.