Lån penge til det store bryllup

m11

Mange mennesker har hele livet gået rundt med en drøm om det helt store bryllup. Det interessante er, at man i denne drøm sjældent tænker så meget over hvem man skal dele ægteskabet med. Det er i højere grad tøjet, festen, gæsterne, kagen og maden, som er i fokus når man tidligere har tænkt på sit bryllup. Det kan være, at man møder den perfekte mand eller kvinde og bliver friet til. I så fald skal der snart holdes bryllup og så bliver man selvfølgelig spændt. Finder man i dette øjeblik ud af, at man ingen penge har kan det dog sætte en stopper for alt det sjove. Så kan man dog tage et hurtigt og stort lån, som gør, at man er sikker på at kunne holde brylluppet.

Et velovervejet lån er det bedste

Får man et impulsivt ønske om, at man pludseligt ønsker sig en stor havetraktor kan det være, at man går ud og køber den med det samme. Hvis det er en ide man får meget hurtigt er der dog stor sandsynlighed for, at man lige så hurtigt vil miste lysten til at have sådan en havetraktor. I så fald er man nødt til at sælge den og man vil aldrig få den samme pris for den. Endnu ærgerligere er det hvis man har taget et lån for at købe sin havetraktor. Det er grunden til, at man altid bør slå koldt vand i blodet når man ønsker at købe noget man ikke har råd til. For ved man, at det man skal købe kræver et lån, så bør man overveje meget kraftigt om man overhovedet bør købe det.

En tommelfingerregel er, at man lige sover på det et par dage og tænker det godt igennem. På den måde kan man også finde ud af om man overhovedet har brug for den pågældende ting. Når det kommer til et bryllup man har ønsket sig hele livet må man sige, at det er velovervejet. Så har man gået og tænkt på det i lang tid og man ved præcis hvad man ønsker sig. Her er det en god ide at tage et lån og det vil man ikke fortryde. For selvom der blot er tale om en enkelt fest, en enkelt aften, så er det en dag man kommer til at tænke tilbage på resten af livet.

Overvej hvor stort et lån skal være

Når man skal låne penge er der nogle, som har en tendens til at låne lidt mere end de har brug for. Det kan være, at de tænker, at de udover brylluppet også lige skal have en ny plæneklipper. I så fald kan man lige tage et lån på 10.000 mere. Det bør man dog som udgangspunkt ikke gøre. Man bør udelukkende låne de penge man rent faktisk har brug for. Det gør nemlig, at man ikke står tilbage og betaler nogle penge tilbage for noget, som man ikke engang kan huske, at man har købt.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.