Bilen til og fra arbejde

m11

Måske har du allerede kørt til og fra dit arbejde i mange år. Måske har du lige fået job og skal til at finde ud af den bedste transportmulighed for dig. Uanset, så er der mange overvejelser at gøre sig i forhold til ens kørsel og transport frem og tilbage imellem jobbet. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du kører i bil, tager toget eller søger helt andre alternativer. Faktum er at du skal nå frem til tiden, så bekvemt som muligt.

Når toget ikke duer

Toget er klima og miljømæssigt det fornuftige valg, for den som skal langt for at komme til og fra arbejde. Desværre har DSB stadig oftere store problemer med deres transport. Sporarbejde, som forsinker dig med halvanden time på en almindelig strækning mellem København og Odense er simpelthen bare ikke godt nok. I det tilfælde er det, at man begynder at se på alternativerne til den kollektive trafik. Her er det så, at bilen selvfølgelig står i første række og bliver de flestes foretrukne valg.

Tjek på biloplysninger

Har du ikke allerede en bil og skal du til at ligge og pendle lange strækninger, så kan det være en god ide at få styr på bilens generelle oplysninger. Det handler om simpel fornuft, inden du køber. Tjek for eksempel en BMW X3 ud og læs om de mange fordele ved netop den model.

Større kørselsfradrag i 2019

Faktisk sker der lidt på fradragsområdet i det kommende år. Ifølge dr.dk, så er stigende benzinpriser nemlig med til at få fradraget til at stige. Det betyder for trafikanten, at han eller hun vil modtage et større fradrag i forhold til antal kørte kilometer i 2019.

trafik

Hvad er fremtiden?

Fremtiden er selvfølgelig svær at spå om i forhold til vores trafikale udfordringer, men al forskning tyder dog på, at der bliver mere af den. Altså et langt større antal bilister på vejene i fremtiden. – Men hvordan går det så hånd i hånd med den grønne omstilling? Ja i virkeligheden findes der ikke noget entydigt svar på spørgsmålet. Det afhænger helt og holdent af den teknologiske udvikling og de politiske tiltag, som vil blive vedtaget i de kommende år.

Mere kollektiv trafik?

En af de helt store kæpheste for mange med klima, som det vigtige argument, vil være mere og bedre kollektiv trafik. Måske får de ret. Hvis trykket på de danske landeveje og motorveje bliver ved med at stige, samtidig med at klimaet lider, så vil man givetvis politisk skulle gøre noget mere for at forbedre den kollektive trafik. Det handler om bedre skinner, flere strækninger, hurtigere tog og bedre mulighed for at arbejde på rejsen. Det er nemlig et faktum, at tiden brugt i toget eller i den generelle kollektive trafik vil være længere, end i tilfældet med egen bil.

benzin

Med elmotor på vejen

Endelig findes også elbilen som et alternativ i en klimakrig, som først lige er startet. Måske vil man i fremtiden satse i højere grad på de gode el løsninger og i mindre grad på fossile brændstoffer. I det tilfælde vil man så skulle investere i flere ladestationer langs vejene, bedre veje og mere forskning på området. Det giver super god mening at udnytte de veje vi allerede har og den viden vi har og vil få i fremtiden til at holde os kørende i mange år frem.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.