Sådan vækster du din virksomhed med et kviklån

m11

Når de fleste hører kviklån, så tænker de med det samme på høje renter på et lån, som man bruger til at købe en computer eller en ny vaskemaskine. Selvom det bestemt også har sin plads, så har måden det finansielle marked har udviklet sig på faktisk også åbnet op for nogle helt nye muligheder. Hvis du er iværksætter eller måske bare har en lille forretning ved siden af, så kender du helt sikkert til de ord, som de fleste får at vide, når de går i banken. Det ender nemlig oftest med et stort og rungende ”nej” uanset hvor solid en forretning og god en idé man nu engang har. Hvis man virkelig tror på idéen og konceptet, så ender man med at skulle låne fra venner og familie – eller simpelthen bare dreje nøglen om. Det er dog bestemt ikke ønskværdigt, så her kan kviklån faktisk komme ind i billedet og være et muligt alternativ. Man skal tænke sig om og vide hvad man går ind til, men det kan være en mulighed.

Er det en god idé at bruge kviklån i en virksomhed?

Hvis du driver egen forretning, så er du som regel også meget opmærksom på hvad ting koster. Derfor er du måske også ekstra opmærksom, når du pludselig bliver prakket et kviklån på. Her skal man først og fremmest få sig gjort det meget klart hvad det er man bruger det til. Når man som forretningsdrivende skal bruge et kviklån, så snakker vi små, men kritiske investeringer, som virkelig kan rykke din forretning. Det kan være, at du er blevet inviteret til en messe, men ikke har penge til en stand. Det kan være, at du har en masse produkter, men ingen penge til at markedsføre. Det er altså situationer, hvor et lille beløb på f.eks. 10.000 kr. kan rykke dig utrolig langt og nærmest garantere dig et positivt afkast. Man skal selvfølgelig sørge for at vælge projekter, som er næsten ”idiotsikre”. Det handler altså om at identificere de små og kritiske investeringer, som kan gøre en verden til forskel.

Sådan vælger du det bedste lån

Du har måske fundet lige præcis sådan en kritisk situation og nu begynder du seriøst at overveje at tage et kviklån – men hvordan vælger man lige den bedste? Med mange andre ting løber man hurtigt ind i skjulte gebyrer og andre måder at blive snydt på, men her har dansk lovgivning gjort den en kæmpe tjeneste. Det er nemlig et krav, at du bliver oplyst som ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent forbundet med lånet. Du får altså en procentsats der er direkte sammenlignelig fra lån til lån. Hvis du så ved, at du skal bruge 10.000 kr. for at kunne lave en flot stand på messen, så er det bare at finde det lån til 10.000 kr. med den laveste ÅOP og så er det ellers bare at tage af sted på messe! Der er mange muligheder i kviklån

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.