Flere dansker vælger streamingtjenester frem for tv-pakker

m11

 

I dag er det blevet mere populært end nogen sinde at se fjernsyn igennem streaming. Siden streamingtjenesterne har indtaget Danmark, så er flere og flere begyndt at afmelde deres tv-pakke og oprette sig på forskellige streamingtjenester.

netflix

Streamingtjenester er begyndt at blive så populært, at selv nogle teleselskaber tilbyder streamingtjenester med i et mobilabonnement for en merpris.

 

Se serier via mobilen

Ved at installere en app på ens mobil fra den pågældende streamingtjeneste, så kan man enten se serier på ens mobil, eller hvis man har en Chromecast, så kan man se via mobilen indholdet oppe på fjernsynet. Man bruger ens mobil som en fjernbetjening. Hvis man har et Apple TV, så kan man installere de forskellige apps på selve fjernsynet. Vi, danskere har ofte vores mobil ved hånden, og derfor er det utrolig smart, at vi kan bruge vores mobil til at se serier, dokumentarer og film med. Hvis man har børn, og man skal ud på en længere køretur, så kan man også installere en streaming app på en Ipad, og så kan børnene se en film på køreturen. Der findes nemlig også en masse børnefilm på de forskellige streamingtjenester.

En serie, der har vundet danskernes hjerter

En del streamingtjenester har mange forskellige tv-serier. Nogen har også et stort udvalg af dokumentarer, reality og film. Når det kommer til serier, så er der mange streamingtjenester, der har et stort udvalg af serier.

En serie, der har vundet mange danskers hjerter, det er Breaking Bad.

Den blev første gang vist i år 2008. Og indtil år 2013 blev der optaget 5 sæsoner.

På trods af, at den ikke er en helt ny serie længere, så er det stadigvæk en af de serier, der bliver talt meget om.

streaming

 

Det handler Breaking Bad om

Breaking Bad handler om familiefaren Walter, som er kemilærer på den lokale highschool. Walter finder en dag ud af, at han har uhelbredeligt lungekræft. Han vil gerne sikre sig, at hans familie har en god økonomi, når han en dag ikke er der længere. Han vælger derfor at gå sammen med en af sine tidligere studenter, Jesse, hvor de begynder at fremstille metamfetamin, som bliver solgt til en høj pris. Jesse får sat Walter i kontakt med sin gamle partner Emilio og drugdealeren Krazy-8. Men det samarbejde går ikke helt uden problemer. Krazy-8 mistænker Walter for at være en civil betjent. Drugdealerne vil derfor ikke samarbejde med Walter og Jesse. Walter ender med at blive truet på livet, og det ender han med at gøre noget ved.

En oversigt over de forskellige streamingtjenester

Der findes rigtig mange udbydere af streamingtjenester. Hvis man derfor ikke har været vant til at bruge streamingtjenester, så kan det virke som en jungle at finde rundt i. Fordi hvilken en eller nogen skal man vælge?

Men der findes heldigvis en oversigt over de forskellige streamingtjenester, hvor man får et overblik over de forskellige streamingtjenester. Der kan man læse lidt om streamingtjenester, hvad de koster, og om der eventuelt er en gratis prøveperiode.

Man får desuden et link direkte til den pågældende streamingtjenester.

Når man skal vælge en streamingtjeneste, så skal man vælge den med det indhold, som passer bedst til en. Hvis man ser meget reality, så skal man vælge en, hvor der kommer nye realityprogrammer hver uge, men hvis man mere er til danske dokumentarer, så er det en anden streamingtjeneste, der er bedre. Nogen gange er det nødvendigt at have fx to forskellige streamingtjenester for at kunne dække ens behov indenfor tv-programmer.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.