Gør noget specielt for den specielle i dit liv

m11

Alle har en i deres liv, som de holder specielt meget af, så hvorfor ikke vise hvor meget du holder af dem? At føle sig værdsat er noget af det bedste, men at få andre til at føle sig værdsat føles endnu bedre. Så hvorfor ikke gøre noget for den person du holder lidt ekstra meget af?

Gør noget småt

Mange tror at store gesturer er vejen frem i kærligheden – men dette er ikke altid tilfældet. Din dame kunne ikke være ligeglad med en ring, hvis den ikke passede til hendes personlighed. En dyr middag kan også være lige meget, hvis hun ikke engang kan lide det, som er på menuen. Derfor er det vigtigt at huske på, hvem hun er, og hvad hun kan lide. Tit vil det faktisk betyde mere, hvis du gjorde små ting ofte, i stedet for store ting sjældent. Ved du, at hun er stresset på arbejdet, så gør rent eller lav mad inden hun kommer hjem. Sørg for at købe hendes yndlingsmad ind, eller hold øje med, hvornår hendes shampoo er ved at løbe tør, så du kan stå klar med en ny. Lad hende vælge en film en gang imellem, eller kom med et håndklæde fra tørretumbleren, når hun er i bad. Ved konstant at gøre små ting for hende, selvom det kan virke ligegyldigt, så er det små påmindelser til hende om, hvor meget du holder af hende. Det behøver slet ikke at svært. Nogle gange er alt der skal til et sundere forhold, bare at du lægger dig tættere på dem, når du vågner om natten.

Hvis det skal være større, så gør det godt

Som sagt før, så kan store gesturer være ligegyldige, hvis de er upersonlige. Men hvordan laver man noget som rammer plet. Tit handler det blot om at lytte lidt ekstra. Du vil nok tit opleve, at de snakker om noget, som de altid har manglet eller altid gerne ville have haft. Tag notat af hvad de ønsker sig mest, så du aldrig er i tvivl om, hvad de skal have, når den store dag endelig kommer. Du kan fx give dem en oplevelse, dette kan være alt fra et chokoladekursus til at lave noget som de holder ekstra meget af. Hvis din kæreste elsker jagt og skyderi, så giv dem et nyt luftgevær samt et gavekort på en jagttur sammen – Hvis du mangler info om luftgeværer samt godt udvalg, så klik her.

blomster

Måske har din kæreste snart fødselsdag, og du har ingen anelse om, hvad de skal have. Nogle gange skal man heller ikke være bange for at give gaver, som er kliché – grunden til at de er brugt meget er jo fordi, de er gode. Så vær ikke bange for at give dem nogle indrammede billeder af jer to sammen fra jeres sidste ferie. Folk bliver stort set altid glade for et spaophold med deres bedste ven eller eneste ene. Hvis du mangler en gave ide så læs her. Vær ikke nervøs – det er jo tanken der tæller.

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.