Sådan finder du den perfekte frisør

m11

Der findes som bekendt mange vanskelige beslutninger i hverdagen; og en af de beslutninger, som rigtigt mange mennesker døjer med at tage, er at vælge en god frisør. Hvis du er bosat i Hørsholm, så vil du desuden også have langt færre valgmuligheder end folk fra landets større byer, såsom København og Aarhus.

Når dette så er sagt, så har Hørsholm dog alligevel et glimrende udvalg af frisører at vælge imellem. For at gøre dit frisørvalg mere overkommeligt, så bør du som det allerførste læse de følgende 5 tips – så skal det nok blive lidt lettere at vælge..

Kontakt mere end én frisør

Godt fodarbejde er nøglen til at finde den rette frisør. Gør derfor dig selv den tjeneste at tage kontakt til adskillige frisører. På denne måde kan du nemlig arrangere et uforpligtende møde med hver eneste frisør, så du lynhurtigt kan se, hvem du matcher bedst med.

permanent

Medbring fotos til aftalerne

Næste skridt er at finde dine allerbedste fotos frem og medbringe dem til dine forskellige aftaler med frisørerne. Det er her vigtigt, at dit hår er hovedpersonen i de medbragte fotos. På denne måde kan du nemlig forklare frisøren præcist hvad du er på udkig efter rent frisuremæssigt. En god frisør vil nemlig lytte til dig og tage din præferencer med i hans/hendes overvejelser.

Stol på din mavefornemmelse

At vælge frisør handler dog ikke kun om frisørens talent. Det er nemlig også vigtigt, at I svinger sammen som personer, og at jeres kommunikation rent faktisk fungerer. Det er jo trods alt altafgørende, at du ikke er nervøs ved at sige din mening til frisøren, så du kan få noget ærlig feedback.

Gør ikke noget drastisk

Når du så skal have din første klipning hos en ny frisør, så kan det på det kraftigste anbefales at du ikke gør noget overilet med din frisure. Den første klipning er jo nemlig lakmusprøven, når det kommer til den pågældende frisør. Gå i stedet forsigtigt frem og hold dig fra at få klippet 30 cm af dit hår, før du er sikker på, at du har tillid til vedkommende.

Find en frisør der forstår din stil

Sidst men ikke mindst, så bør du altid vælge en frisør der forstår din personlige stil. Der er jo ikke meget ved at få en professionel frisure, hvis den ikke matcher din personlige stil. Vær derfor sikker på at du kommunikerer ordentligt med frisøren, så du slipper for et uheldigt fejlklip.

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.