Drop de dårlige undskyldninger med en god hattehylde

m11

Mennesker har rigtig mange gode og dårlige undskyldninger for at droppe cykelhjelmen. Blandt de dårlige undskyldninger hører de følgende: en cykelhjelm ser dum ud, den ødelægger frisuren og den er besværlig. Desuden viser flere undersøgelser, at cykelhjelmen ikke har nogen reel effekt. Alle disse antagelser er både forkerte og dumme. Det kan godt være at cykelhjelmen ikke er den bedste bevarer af frisurer, men hvornår har det nogensinde set dumt ud at passe godt på sig selv? Alle historierne om at cykelhjelmens effekt skulle være ikkeeksisterende er desuden helt vanvittige – cykelhjelmen har nemlig vist sig at betyde forskellen mellem liv og død utallige gange. Hovedet er en af de vigtigste dele af kroppen, og det er ikke for sjov at det er vigtigt at beskytte det. Bliver hovedet først beskadiget, er det nemlig ofte umuligt at fikse tingene igen. Blandt de gode undskyldninger hører typisk disse: cykelhjelmen fylder, og jeg kan ikke have den nogen steder. Dette er en reel undskyldning, for det er langt fra fedt at have en cykelhjelm til at ligge og rode alle mulige steder. Det er dog kun en undskyldning så længe man ikke kan gøre noget ved det, og det kan man faktisk sagtens.

Få plads til cykelhjelmen med en ny hylde

Plads til cykelhjelmen er altså en af hovedårsagerne til, at mange vælger dette smarte hjælpemiddel helt fra. Men med en hattehylde eller andre former for hylder til entreen kan man lynhurtigt få plads til selv den mest klodsede cykelhjelm. En hattehylde er en smart ting, fordi den er diskret men alligevel kan rumme en masse hatte, cykelhjelme eller hvad man nu ellers måtte have brug for at komme af med. Hattehylden kan hænges lige under loftet, over knagerækker eller kommoder, og på den måde kan man opnå ekstra plads uden at fylde rummet yderligere op. Her kan cykelhjelmen fint placeres når man vender hjem fra skole, arbejde, eller noget helt tredje. En hattehylde kan erhverves mange forskellige steder. I de fleste møbelforretninger vil de kunne tilbyde forskellige modeller. Faktisk er udvalget så stort, at det kan være en god idé at lave lidt research før man begiver sig af sted for at købe. Her er internettet en god guide. På den mange elektroniske hjemmesider for de forskellige møbelforhandlere, kan man nemlig hurtigt skabe sig et overblik – ikke kun over selve hylderne, men også over pris og kvalitet.

Med en hattehylde er tiden uden cykelhjelm en æra blot

Det er altså ikke særligt omstændigt at få sig en hattehylde, og dermed få en plads til cykelhjelmen. Med hattehylden ryger også den sidste reelle undskyldning for ikke at købe og benytte sig af en cykelhjelm. Selvom dette måske udgør en tilvænning, så er det altså ikke for sjov at cykelhjelmen er en af de mest anbefalede beklædningsgenstande overhovedet. Man skal nemlig passe godt på sig selv og sin krop, og det gør man nu engang bedst med en ordentlig cykelhjelm.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.